YFU SRBIJA, interkulturalna razmena, intercultural exchange, razmena srednjoškolaca, srednja škola u inostranstvu, SERBIA,

POSTANITE YFU PORODICA DOMAĆIN

Biti porodica domaćin YFU učeniku na razmeni je prelepo iskustvo za Vas i celu porodicu. Otvaranjem vrata svog doma i srca učenika iz inostranstva, Vi i vaša porodica ćete dobiti nove globalne perspektive, puno divnih uspomena i - vrlo verovatno - novog člana porodice do kraja života!

Zašto porodice postaju domaćini?
Postoji mnogo razloga dse postane YFU učenik razmene, ali isto tako i da se postane YFU porodica domaćin. Ugostiti nekoga je nešto što najbolje povezuje sve porodice u svetu u kjem živimo.

YFU poorodica domaćin ima mnogo različitih formi, koje su sve deo iskustva zemlje u koju se ide ili iz koje se dolazi na razmenu. Bilo da imate ili nemate decu, možete biti domaćin. Ako ste Vi i vaša porodica spremni da se prepustite novim iskustvima, da podelite svoje živote sa fasciniranim tinejdžerom iz strane zemlje, i da date smernice, ljubav i podršku mladoj osobi koja je na početku svog putovanja ka odrastanju, onda ćete i vi biti velika porodica domaćin.
Uputstvo za prijavljivanje na YFU program - porodca domaćin - poslati na info@yfu.rs
Preliminarnu prijava za YFU program - porodca domaćin - poslati na info@yfu.rs