PRUŽAMO PODRŠKU NAŠIM UČENICIMA

YFU SRBIJA u saradnji sa partnerskim YFU organizacijama svake godine dodeli određen broj stipendija za učesnike na programu. Inicijalni seminar za učenike kojima je potrebna stipendija održaće se u decembru.

TRENUTNO RASPOLOŽIVE STIPENDIJE:

1 x stipendija za Francusku od 2000 EUR;
1 x stipendija za Češku od 2000 EUR;
1 x stipendija za Argentinu od 2000 EUR;
1 x stipendija za Tajland od 2500 EUR;

Postoji mogućnost da se broj stipendija uveća tokom procesa prijave, do konačne selekcije svih učesnika. Kandidati će dobiti besplatan fundraising trening i aktivno učestvovati u traženju dodatnih stipendija uz podršku YFU Srbija. Na taj način, stvara se mogućnost da veći broj kandidata dobije stipendije.

U cilju povećanja broja stipendija za program razmene, YFU SRBIJA poziva sve zainteresovane individualce, institucije i kompanije da doniraju finansijska sredstva u YFU SRBIJA fond za stipendije i omoguće nekom učeniku da učestvuje u YFU programu razmene. Više informacija je dostupno na stranici Donatori.

ROK ZA PRIJAVU

Prijavi se na konkurs za učešće u YFU programu razmene! Konkursi za stipendije biće posebno objavljeni u okviru redovnog konkursa za učešće koji traje od 15. septembra 2017. do 1. marta 2018.