Finska

Zemlja koja je inspirisala Tolkina da napiše "Gospodar prstenova" je ista zemlja u kojoj se možeš oprobati u disciplinama kao što su nošenje žena i vuča traktora. Ukoliko odlučiš da provedeš razmenu u Finskoj, poruči Deda Mrazu da smo bili dobri.

Broj mesta: 1 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Francuska

Francuzi su poznati po tome da jedu konjsko meso, žablje batake i puževe, a Francuska je vicešampion u proizvodnji vina i sireva. Ti imaš jedinstvenu priliku da provedeš jednu školsku godinu u francuskoj porodici i upoznaš ovu jedinstvenu zemlju.

Broj mesta: 0 Rok za prijavu: 15.12.2017.

Holandija

Bicikli, lale, kanali, vetrenjače, ravnice, klompe, sirevi. Holandija je najgušće naseljenja zemlja Evrope, a ovde živi čak 180 nacionalnosti. U holandiji se gaji preko 800 vrsta lala, voze bicikli kojih ima preko 17 miliona. Ovo je jedina zemllja evrope sa farmom kamila.

Broj mesta: 2 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Južnoafrička Republika

Otkrijte tajne zemlje Rta dobre nade. Pored predivnih lavova, žirafa, geparda, nosoroga, kudua, impala, hijena, nilskih konja i drugih životinjskih vrsta, u Južnoafričkoj republici žive i pingvini! Upoznajte kulturu koja nije ni nalik onima na koje ste navikli!

Broj mesta: 1 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Kina

Da li biste nam verovali da su pruge unutar ove zemlje dovoljno dugačke da se dva puta obavije Zemljina kugla? Smatra se da je čaj nastao u Kini, kao i kompas i barut, mehanički sat i toalet papir. Provedi školsku godinu u ovoj neverovatnoj zemlji.

Broj mesta: 1 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Kolumbija

Zemlja smeštena između Karipskog mora i Tihog okeana na ekvatoru, dobila je ime po Kristoferu Kolumbu. U ovoj zemlji je zastupljena velika bioraznolikost, kao i prirodne lepote. Njen glavni grad, Bogota, je drugi po veličini glavni grad u Južnoj Americi.

Broj mesta: 2 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Letonija

Letonija ima sve. Sa neuporedivom netaknutom prirodom, živopisnim gradovima i bogatom kulturom, ova zemlja nudi za svakoga po nešto. Od restorana u Rigi do mnogih obalskih gradova, mnoga mesta vas zovu da ih istražite.

Broj mesta: 1 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Madjarska

Sa ovom zemljom se Srbija graniči na severu, a ona je jedna od 30 najposećenijih zamalja sveta. Svake godine 10 miliona turista odluči da upozna lepote Mađarske, upozna se sa arhitekturom koja datira još iz doba Rimljana ili makar proba tradicionalno jelo Gulaš.

Broj mesta: 1 Rok za prijavu: 1.3.2018.

Meksiko

Zemlja iz koje potiču čili papričice, čokolada, ali i Cezar salata. Reč je o Meksiku. Zemlja u kojoj se službeno koristi 68 jezika, u kojoj se nalazi najveća piramida i najmanji vulkan, očaraće te ukoliko razmenu provedeš u Meksiku.

Broj mesta: 2 Rok za prijavu: 1.3.2018.
Page: