ULOGA DONATORA I SPONZORA

Doprinos YFU SRBIJA-e pomoći će unapređenju i podsticanju kulturnog razumevanja i prijateljstva kroz međunarodne programe razmene. YFU SRBIJA zavisi od dobrotvornih davanja i priloga kako bi se održao godišnji fond, kao i finansiranje važnih programa stipendiranja koji pružaju mogućnosti za učenike širom sveta da učestvuju na YFU programima.

Svi donatori i sponzori YFU SRBIJA-e dele veliku nagradu za doprinos radu organizacije: lično zadovoljstvo zbog ulaganja u kulturno razumevanje i pripremu mladih ljudi za njihove predstojeće odgovornosti i šanse u interkulturnom, međuzavisnom svetu. Postoji mnogo različitih načina na koje možete donirati. Postiji mogućnost da našoj organizaciji donirate novčana sredstva koja će ići u fond za stipendije, međutim možete se odlučiti i da direktno sponzorišete razmenu nekog od učenika. Radujemo se saradnji sa Vama radi osiguravanja snažne, održive budućnosti za YFU SRBIJA.

KORPORACIJE I FONDACIJE

Sarađujte sa YFU SRBIJA učestvujući u programu stipendiranja mladih!

Od 1975 godine, YFU je prvi put ponudio partnerski program za finansiranje kulturne razmene kroz dodelu stipendija. Ovo je opipljiv i dinamičan način za kompanije i temelji se na izgradnji i jačanju odnosa zaposlenih, njihove dece, kompanije i zajednice, pri čemu se finansiranjem ulaže u nove generacije mladih koji će biti nosioci društva i pokretači privrednih tokova. Prioritet za YFU SRBIJA je da se zadrži i proširi svoj program stipendiranja koje nudi učenicima srednjih škola, kroz priliku da se međunarodno obrazuju.

Ulaganje u stipendije kroz YFU pruža realno obrazovno iskustvo za učenika. Međunarodna razmena pruža učenicima interkulturno razumevanje koje povećava komunikacijske veštine, povećava samopouzdanje, znanje stranih jezika, te podstiče veću toleranciju.

YFU SRBIJA može dizajnirati program kako bi se zadovoljile specifične potrebe svake kompanije ili organizacije. Da li kompanija želi da finansira učenike iz određene zajednice ili srednje škole, ili članove porodica zaposlenih, ulaganjem u sutrašnje vođe je idealan način da pružite podršku za današnju omladinu.

BANKARSKE INSTRUKCIJE

Za sve bankarske instrukcije molimo Vas da kontaktirate Nacionalnog Direktora YFU Srbija Predraga Đolovića.
Kontakt telefon: +381 (0)64 11 75 135 ili +381 (0)11 4065 670